Om Vi Menn

Vi Menn er Norges største ukeblad for menn. Bladet blir utgitt av Egmont Hjemmet Mortensen, og ble først utgitt i 1951. Magasinets slagord er “La menn være menn”, og dette gjenspeiles også i innholdet i bladet. I 2015 så var det totalt 77 utgaver av bladet, og gjennomsnittlig opplag var 53,248 per utgivelse.

Vi Menn har som navnet antyder menn som målgruppe, men hele 25% av bladets lesere er faktisk kvinner. Bladets innhold strekker seg over flere temaer, men gjennomgående for de alle er at de ønsker å gi en ekte leseropplevelse med artikler rett fra levra.

Vi Menn har ikke bare et blad, men står også bak flere andre publikasjoner.

  • Vi Menn Båt
  • Vi Menn Bil Top Gear
  • Vi Menn Vitenskap & Historie
  • Vi Menn Bobil
  • Vi Menn Gadget
  • Vi Menn vitsebøker

Vi Menn innhold

Vi Menn publiserer artikler og reportasjer som menn ønsker å lese. Artikler som er en del av bladet er derfor bil og motor, sport og friluft, action og krigshistorier, og historie og vitenskap. For å gjøre bladet enda mer mannevennlig så er det også en jevnlig forekomst av lettkledde damer. Vitser er også et populært innhold i ukespublikasjonen.

Båt, bil og andre kjøretøyer

Et skikkelig manneblad kan ikke være foruten raske biler, båter, motorsykler og andre kjøretøyer det er mulig å risikere livet i. Vi Menn er ikke noe unntak, og dette er tema i de aller fleste utgaver. Får man ikke nok ved å lese innholdet i de vanlige magasinene så kan man også kjøpe noen av Vi Menn sine magasiner tilegnet til kun diverse kjøretøy. Disse publiseres ikke hver uke, men ca. annen hver måned.

Krig og action i Vi Menn

Vi Menn publiserer mange artikler og også noen ganger egne bilag om krig, krim og annen action. Disse artiklene går i dybden, og er alltid spennende og interessante. Innholdet kan være om et kjent tema, slik som andre verdenskrig, men i stedet for de velkjente historiene så er reportasjene i Vi Menn ofte om nye aspekter eller person fortellinger fra krigens dager.

Krim er også et hett tema i magasinet. Det være seg gamle kriminalhistorier fra Norge, mafiaens hold på Italia, eller massemordere i USA. Spennende og gripende fortellinger er det uansett.

Dingser for menn

Alle menn liker dingser, og får aldri nok, til stor frustrasjon for mange damer. Vi Menn finner stadig en ny dings som er bra å ha, til ett eller annet. Enten om det er en ny kul skrutrekker, eller virtuelle briller, så finner man en omtale for det i Vi Menn. Teknologi er en skikkelig mannegreie, og derfor er dette et fast innslag i Vi Menn.

Vi Menn vitser

En mann er ikke en mann om han ikke kan å fortelle vitser. I Vi Menn så finner man mange gode. Noen som passer for alle, og noen som er best egnet for en guttekveld. Får man ikke nok så kan man også gå til innkjøp av Vi Menn sin vitsebok. Dette er en egen liten bok som kun er fullstappet med vitser.

Vi Menn Poker

Vi Menn har også en egen nettside tilegnet poker. Her kan man følge pokerturneringer fra hele verden, og også bli en av de heldige som blir invitert med for å spille for Team vimennpoker.no. Dette teamet består av pokerproffer, kjendiser, idrettsutøvere og noen amatører. Jenter er det også med på laget. Hvert år så har også Vi Menn en prisutdeling for beste norske pokerspiller i pokergallaen “Gullhånda”.